Månadsgivare Stipendiefonden

Bli Månadsgivare till Stipendiefonden!

Vid RM 2017 i Linköping meddelades att nu kan vi alla ansluta oss och bli Månadsgivare till  Stipendiefonden. Det är dessutom väldigt enkelt. Gör så här:

Du som har datorn kopplad till banken går in i Ditt banksystem och gör en anmälan om en Stående överföring varje månad till Danske Bank och kontonummer 1316 0206157 och med överföring helst den 28 i månaden. Du väljer själv ett lämpligt belopp, och behöver inte ens förekomma med namn om Du ej vill.

Du som är osäker vid tangentbordet eller inte har ”Hemmabank”: Besök Ditt bankkontor. Tala om för bankpersonalen att Du vill göra en Stående överföring, varje månad till Danske Bank och kontonummer 1316 0206157. Om Du gör det, försök att göra överföringen den 28:e varje månad. Beloppet avgör Du själv, och Du behöver inte ange Ditt namn.

Givetvis gäller även denna rutin för personer som inte är med i Druid-Orden, men ändå önskar stödja Forskningen mot Prostatacancer. Vi kommer att redovisa utvecklingen med Månadsgivare i Svensk Druid-Tidning, och rapportera aktuellt antal Månadsgivare. En Barometer som kommer att visa summan som samlats in från Riksmötet i Linköping och fram till nästa, 2021 i Malmö.

Har Du några funderingar runt rutinerna så är du välkommen att kontakta Lars Kardfall,
lars@kardfall.se, mobil 0706-51 28 11.

Du som är med i Druidorden kan, när du har blivit månadsgivare, kan du ansöka hos ÄÄ om att få detta tecken att bära på kavajslaget: