Matsedel

Meny Stella Polaris våren 2020

9/1 Eu

Förrätt: Leverpastejsmörgås med bacon

Varmrätt: Panerad fläskkotlett med sallad, sås, potatis


23/1 D, B, Eu val

Förrätt: Matjessillsmörgås

Varmrätt: Pannbiff med lök, grönsaker, sås, lingon, kokt potatis


25/1 Midvinterfest

Förrätt: Parmaskinka på salladsbädd med pinjenötter

Varmrätt: Fläsknoisette med svamp, ärtor, morötter, bearnaisesås, stekt potatis


6/2 Eu Bierabend

Förrätt: Gubbaröra på grov smörgås

Varmrätt: Rimmad skank, korv, surkål, senap, potatismos


20/2 Eu Ekonomi

Förrätt: Skinkkanapé

Varmrätt: Hel laxsida med skaldjur, ärtor, citronsås, kokt potatis


5/3 Eu Äldre ämbetsmän

Förrätt: Saltköttssmörgås med pepparrotsgrädde

Varmrätt: Fläskytterfilé med Haricots verts, morötter, pressgurka, sås, klyftpotatis


19/3 Eu

Förrätt: Sillsmörgås

Varmrätt: Bruna bönor med stekt fläsk, löksås, kokt potatis


2/4 BGG

Förrätt: Melon med rökt skinka

Varmrätt: Varmrökt lax med grönsaker, romsås, kokt potatis

Efterrätt: Chokladpudding med vispgrädde


16/4 Eu Installation

Förrätt: Skinkrullar med waldorfsallad

Varmrätt: Fläskwienerschnitzel med ärtor, skysås, potatis

Efterrätt: Glasstårta


25/4 Vårfest

Förrätt: 3 sorters sill, ägg, bröd, smör

Varmrätt: Stekt kycklingfilé med frästa Haricots verts, svamp, rödlök, dragonsås, stekt potatis


28/5 Utflykt